Želite li biti dio redakcije portala Source.ba?

20 mar

Video portal Source.ba u potrazi je za novim članom redakcije. Želite li biti novinar i dio mladog, ambicioznog i ozbiljnog tima, portal Source.ba vam nudi priliku za dokazivanjem.

Novinarstvo je dinamičan posao, a posebno ako ga radite za jedan video portal, koji od vas traži puni angažman, ali i nudi mnogo prostora za učenje i nadogradnju postojećeg znanja. Source.ba vam pruža jedinstvenu priliku da naučite nešto novo, da se profilirate kao novinar, ali i da zaradite novac.

Od vas se očekuje da ste ambiciozni, naouružani znanjem i željom da kroz novinarski posao mijenjate svijet na bolje. Neophodno je da poznajete osnove novinarstva, rad na računaru i najmanje jedan strani jezik, a kandidati sa prethodnim radnim iskustvom u novinarstvu imat će prednost.

Prijave koje trebaju sačinjavati vašu kratku biografiju, najmanje tri autorska rada (pisani članak, radio ili TV prilog, reportaža, intervju i sl.) i pismo namjere šaljite na mail [email protected] sa naznakom “Konkurs za novinara/ku“. Kandidati koji uđu u uži izbor bit će kontaktirani i pozvani na razgovor.

(Visited 638 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin