Želiš studirati u Francuskoj? Posjeti Sajam francuskih univerziteta!

29 okt

Campus France BiH, Ambasada Francuske i Francuski institut u BiH, u partnerstvu sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Sarajevu, pozivaju vas na Sajam francuskih univerziteta.

Zašto studirati u Francuskoj? Koji studijski programi su dostupni na engleskom jeziku? Kako odabrati pravu visokoškolsku ustanovu? Kako se upisati? Kako aplicirati za stipendije Vlade Francuske?

Odgovre na ova i brojna druga pitanja potražite na štandovima učesnika sajma: Campus France Bosnie-Herzegovine Institut français de Bosnie-Herzégovine/ Francuski institut u BiH Ambassade de France en Bosnie-Herzégovine / Francuska ambasada u BiH Sciences Po Université Claude Bernard Lyon 1 INSA Rouen Normandie Université de Poitiers Université d'Artois CRD ESPE Aquitaine Agence universitaire de la FrancophonieMGEL : la Mutuelle Générale des Étudiants de L'est i CESI – Visoka inžinjerska škola.

Na Sajmu francuskih univerziteta ujedno će biti otvoren konkurs za stipendije Vlade Francuske (Master 2 i Doktorat) za 2018/2019. godinu! Više informacija o stipendijama Vlade Francuske https://ba.ambafrance.org/Stipendije-francuske-vlade

Očekujemo Vas 30.10. od 10 do 15h u holu Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

Studirajte u Francuskoj!

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin