Zaposlite se na portalu Klix.ba: Potrebni novinari, sales agent, dopisnik i snimatelj

1 okt

Najposjećeniji informativni portal u Bosni i Hercegovini redovno prima nove radnike. Treba vam posao i ispunjavate potrebne kvalifikacije? Prijavite se na jednu od sljedećih pozicija. Sve prijave sa CV-om i pismom namjere slati na e-mail [email protected]. Konkursi su otvoreni do daljnjeg. Samo oni kandidati koji uđu u uži krug će biti pozvani na razgovor.


2 x novinar, Sarajevo

Posao novinara podrazumijeva pisanje autorskih vijesti i tema iz politike, društva, biznisa, kulture ili crne hronike te prevođenje vijesti sa svjetskih medija na engleskom jeziku. Tražimo poznavanje rada na računaru, engleski jezik, pismenost, opće obrazovanje i informisanost te sposobnost prepoznavanja važnih vijesti. Želite li aplicirati za poziciju novinara, molimo da uz biografiju i pismo namjere pošaljite i tri autorska teksta po izboru.

1 x sales agent, Sarajevo

Posao sales agenta na portalu Klix.ba podrazumijeva prodaju oglasnog prostora, odnosno bannera svim postojećim i novim klijentima na bh. i inostranom tržištu. Zahtjevamo poznavanje rada na računaru, internetu, engleski jezik i poznavanje tržišta oglašavanja.

1 x dopisnik, Mostar

Posao dopisnika iz Mostara uključuje pisanje autorskih vijesti i tema iz Mostara i okolice. Prednost imaju kandidati koji posjeduju i foto-aparat. Tražimo poznavanje rada na računaru, engleski jezik, pismenost, opće obrazovanje i informisanost te sposobnost prepoznavanja važnih vijesti. Želite li aplicirati za poziciju novinara, molimo da uz biografiju i pismo namjere pošaljite i tri autorska teksta po izboru.

1 x snimatelj/montažer, Sarajevo

Posao snimatelja/montažera podrazumijeva brigu o video sadržaju, snimanje, montiranje, obrada. Uz biografiju poslati i vaše video uratke.

Dodatne informacije ovdje.

(Visited 7 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin