Zaposlite se na portalu Klix.ba

25 aug
Rok prijave 01.09.2018

Najposjećeniji informativni portal u Bosni i Hercegovini zapošljava novinare i prodajne agente. Prijave zajedno s vašim CV-jem, pismom namjere i naznakom za koju poziciju se prijavljujete možete slati na e-mail [email protected]. Konkurs ostaje otvoren do 1. septembra 2018. godine.

Novinar za Magazin/Lifestyle, Sarajevo (2 pozicije)

Posao novinara za rubrike Magazin/Lifestyle podrazumijeva primarno pisanje autorskih vijesti i tema iz oblasti magazina, lifestyle, muzike, filma, nauke, fitnessa, hrane i pića, mode i dr. Novinar, također, mora znati prevoditi vijesti sa stranica na engleskom jeziku, obrađivati agencijske vijesti, saopćenja za javnost i priređivati iste za objavu. Svakako potrebno je da novinar bude informisan i o dešavanjima u drugim rubrikama. Traži se poznavanje rada na računaru, engleski jezik, pismenost, opće obrazovanje i informisanost te sposobnost prepoznavanja važnih vijesti. Rad je u smjenama, pet dana u sedmici, a nakon uspješnog probnog rada nudimo ugovor na neodređeno. Želite li aplicirati za ovu poziciju, molimo uz prijavu pošaljite i tri autorska teksta po izboru.

Prodajni agent, Sarajevo (1 pozicija)

Posao prodajnog agenta na portalu Klix.ba podrazumijeva unaprijeđenje prodaje oglasnog prostora direktnim klijentima i agencijama. Potrebno je da kandidati imaju iskustvo u prodaji te da poznaju tržište oglašavanja u BiH. Prednost imaju oni kandidati koji imaju već ostvarene kontakte sa potencijalnim klijentima i oglašivačima. Neophodno je znanje rada na računaru, dugogodišnje korištenje interneta te poznavanje engleskog jezika. Od kandidata se očekuje timski rad kao i sposobnost brzog učenja novih stvari. Posao se obavlja uglavnom u Sarajevu i radnim danima, a nakon uspješnog probnog rada nudimo ugovor na neodređeno.

klix.ba

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments