Zaposlite se na portalu Klix.ba

1 maj

Najposjećeniji informativni portal u Bosni i Hercegovini redovno prima nove radnike. Treba vam posao i ispunjavate potrebne kvalifikacije? Prijavite se na jednu od sljedećih pozicija. Sve prijave sa CV-om i pismom namjere slati na e-mail [email protected]. Konkursi su otvoreni do daljnjeg. Samo oni kandidati koji uđu u uži krug će biti pozvani na razgovor.

Urednici, Sarajevo

Posao urednika osim svih poslova koje obavljaju i novinari podrazumijeva uređivanje vijesti na portalu, biranje i predlaganje tema i organizaciju rada i dnevnih vijesti. Neophodno je iskustvo u sličnim poslovima, poznavanje rada na računaru, engleski jezik, pismenost, opće obrazovanje i informisanost te sposobnost prepoznavanja važnih vijesti. Želite li aplicirati za poziciju urednika, molimo da uz biografiju i pismo namjere pošaljete i tri autorska teksta po izboru.

Novinari, Sarajevo

Posao novinara podrazumijeva pisanje autorskih vijesti i tema iz politike, društva, biznisa, kulture ili crne hronike te prevođenje vijesti sa svjetskih medija na engleskom jeziku. Tražimo poznavanje rada na računaru, engleski jezik, pismenost, opće obrazovanje i informisanost te sposobnost prepoznavanja važnih vijesti. Želite li aplicirati za poziciju novinara, molimo da uz biografiju i pismo namjere pošaljete i tri autorska teksta po izboru.

Klix.ba je najposjećeniji internet portal u Bosni i Hercegovini s dugogodišnjom tradicijom. Osnovan je 2000. godine, a danas ima 35 zaposlenih i lider je u medijskom i marketinškom internet tržištu BiH. Prema podacima Gemiusa i DotMetricsa, Klix.ba posjećuje više od 700 hiljada različitih čitatelja iz BiH svaki mjesec i medij je na kojem Bosanci i Hercegovci provode najviše vremena. S druge strane, prema Google Analyticsu, Klix.ba ima više od 3 miliona ‘users’ (različitih uređaja s kojih se pristupa portalu).

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin