Poziv na radionicu za roditelje – Razgovarajmo uspješno s djecom

28 nov

BUDI TU zajednica aktivnih roditelja slavi prvi rođendan i tim povodom organizira poklon radionicu za roditelje na temu „Razgovarajmo uspješno s djecom“. Radionica je namijenjena roditeljima koji žele saznati nove metode kako bi uspješnije razgovarali i komunicirali sa svojom djecom. Roditelji će imati priliku naučiti kako kroz razgovor djeci pružiti osjećaj suosjećanja, razumijevanja i potpore.

Radionica će se održati u ponedjeljak, 4.12.2017. s početkom u 18 sati u prostorijama Američkog kutka u Mostaru. Ulaz je slobodan i ovom prilikom su pozvani svi roditelji da se prijave na radionicu na web stranici.

Uvodna izlaganja održat će osnivačice i voditeljice Centra za psihološku podršku Sensus iz Mostara: Maida Bešo, psihologinja i praktičar transakcijske analize i Arnela Memić, psihologinja i savjetnica obiteljske sistemske psihoterapije. Nakon uvodnih izlaganja, uslijedit će pitanja i razmjena iskustava.

BUDI TU zajednica aktivnih roditelja u protekloj je godini organizirala 6 radionica za roditelje i obilježili smo Svjetski tjedan dojenja. Kroz radionice za roditelje prošlo je preko 200 roditelja, a 10 stručnjaka praktičara iz različitih područja odgovorilo je na preko 200 upita od strane roditelja. Organizirali smo 3 humanitarne akcije „Razmjena igračaka + humanitarno darivanje“ na kojima smo prikupili preko 1000 igračaka koje smo proslijedili u 9 domova za djecu bez roditeljskog staranja i djecu s posebnim potrebama. Sve naše aktivnosti održali smo u 3 grada Banja Luci, Mostaru i Sarajevu.

BUDI TU zajednica kroz svoj rad ima za cilj spojiti s jedne strane stručnjake praktičare iz različitih oblasti i s druge strane roditelje, s ciljem razmjene savjeta i iskustva koji će pomoći roditeljima u boljoj suradnji, razumijevanju i odgoju djece.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments