Za fotoljupce: Steknite besplatnu diplomu s Harvarda

21 mar

Jeste li znali da odnedavno možete dobiti besplatnu diplomu s Harvarda, smjer – fotografija? Najstarija škola u SAD-u nudi besplatna online predavanja gdje možete naučiti sve o fotografiji i dobiti zasluženu diplomu!

Ako ste razmišljali da je studiranje na fakultetu kao što je Ivy League nemoguće, jer im je godišnja školarina oko 43.000 dolara, razmislite ponovno! Američki univerzitet Harvard smatra da je njegova misija educirati širu javnost o jednoj od najčešće korištenih umjetničkih formi, a riječ je o fotografiji.

Danas svi imamo pametne telefone, minute i sate provodimo na njima, pa zašto ne naučiti nešto? Brzo se spojite na najbliži Wi-Fi.

Želite li više naučiti o digitalnoj fotografiji, što je danas pohvalno da se nalazi u vašem CV-u, sve što trebate učiniti jest otići na online stranicu Harvarda, kliknuti na Alison, portal za učenje, i otvoriti online kurs koji traje od 10 do 15 sati.

S 13 modula koji vam se nude, možete naučiti kako pravilno koristiti digitalni fotoaparat, kako rasvjeta utječe na kvalitetu fotografije.

Želite li na kraju dobiti diplomu, uvjet je da riješite sve navedene module i postignete rezultat od 80 posto na završnom ispitu.

Na kraju, diplomu možete isprintati kod kuće. Zvuči kao najlakše „zarađena“ diploma. Da biste započeli, otvorite stranicu Alison.com.

 

(Visited 5 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments