Youth Power u sklopu projekta „Glasaj za budućnost“ otvara poziv za volontere s područja Mostara

13 sep
Rok prijave 17.09.2018

Youth Power u sklopu projekta „Glasaj za budućnost“ otvara poziv za volontere s područja Mostara, starosti od 14 do 30 godina.

Volonteri će u sklopu projekta biti dio aktivnosti promocije izbora i ukazivanja važnosti izlaska na izbore. Volonterski angažman će biti u trajanju od 20 do 30 sati, te će uključivati aktivnosti organizaciji uličnih akcija, dijeljenje letaka, pripreme dopisa za medije, pripreme najava i objava na društvenim mrežama te prikupljanja fotografija sa događaja.

Svi volonteri će dobiti certifikat te pismenu potvrdu o svom angažmanu. Za najuspješnije i najaktivnije volontere će biti pripremljene i preporuke za budući angažman.

Prijave slati na [email protected]  . Prijava treba da sadrži ime i prezime, kontakt broj, godine starosti i kratku motivaciju za učešće u ovoj aktivnosti. Prijave su otvorene do 17.9.2018. godine. Kandidati koji zadovolje propisane uslove će biti pozvani na razgovor.

Ova aktivnost se realizuje u sklopu projekta „Glasaj za budućnost“ . Projekat je usmjeren na poticanje mladih za učešće u demokratskim izbornim procesima kroz online promocije i aktivnosti u lokalnoj zajednici.  Objavljivanje ovog teksta je finansirano grantom Ministarstva vanjskih poslova Sjedinjenih Američkih Država (Department of State).  Mišljenja, nalazi i zaključci koji su ovdje navedeni pripadaju autorima i ne odražavaju nužno mišljenja, nalaze i zaključke Ministarstva vanjskih poslova Sjedinjenih Američkih Država.“

(Visited 82 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments