Youth for Peace: Prijavite se za radionicu „Nove vještine za tvoju budućnost“

8 maj
Rok prijave 10.05.2018

Nevladina organizacija Youth for Peace poziva mlade od 17 do 20 godina da se pridruže na radionici „Nove vještine za tvoju budućnost“.  

Učešćem na ovoj radionici ćete imati priliku da se prisjetite svojih prošlih iskustava, da promislite o svojoj trenutnoj situaciji i da iznesete svoje planove za budućnost razmišljajući o tome koje korake je bitno poduzeti da bi postigli svoj željeni cilj. Također, ovom radionicom ćemo vas uvesti u važnost aktivizma mladih ljudi ali i rada na sebi i svojim vještinama kako bi ostvarili lični uspjeh. Aktivnim učešćem na ovom susretu, postat ćete bogatiji za mnoštvo novih znanja, iskustava, vještina i sposobnosti da odgovorite uspješno na nove prepreke i izazove u savremenom načinu života.

Jedan od važnih ciljeva ove radionice jeste ukazati mladim ljudima da jedan od produktivnijih načina rješavanja nezaposlenosti jeste dodatno usavršavanje i obrazovanje, van školskih klupa.

Program je pripremljen od strane iskusnih edukatora organizacije Youth for Peace koji već godinama djeluju u nevladinom sektoru radeći sa mladim ljudima. Sa tim iskustvom, razumijevajući atmosferu među mladima, svojim radionicama pružaju priliku mladima da se okupe na jednom mjestu, razmjene iskustva,te da  uče jedni od drugih i jedni o drugima.

Organizator radionice je nevladina organizacija Youth for Peace a radionica će biti realizovana u sklopu programa Erasmus + „Supporting employabilty through self-development“.
Seminar je namijenjen za učesnike koji trenutno borave u Sarajevu.

Vrijeme održavanja:  12.maja 2018. godine;  14:00 – 18:00 sati
Mjesto održavanja: Sarajevo (Detaljnije informacije o mjestu održavanja će biti obaviješteni učesnici koji budu primljeni na radionicu)

Svi zainteresirani prijave mogu slati na e-mail adresu: [email protected]
U prijavama napišite vaše ime i prezime, godine, razred ili godinu studiranja i školu/fakultet koji pohađate.

Rok za prijave je ČETVRTAK (10.05.2018.) do 12:00 sati !

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments