YIHR: Poziv za učešće na projektu Historija,Istorija, Povijest-Lessons for Today

14 dec

Kuća Anne Frank u saradnji sa lokalnim partnerskim organizacijama iz Bosne i Hercegovine (Inicijativa mladih za ljudska prava u BiH  YIHR BIH i Fondacija Humanost u akciji BiH), Hrvatske (Hrvatska edukacijska i razvojna mreža za evoluciju sporazumijevanja), Makedonije (Omladinski obrazovni Forum) i Srbije (Otvorena Komunikacija), ovim putem poziva profesore i nastavnike srednjih i osnovnih škola da se prijave na jedan od tri seminara, koji će se održati u okviru projekta „Historija, Istorija, Povijest – Lessons for Today“ koji je finansiran sredstvima Evropske Unije.

Projekat „Historija, Istorija, Povijest – Lessons for Today“ promoviše inovativne obrazovne metodologije, a po obrazovnim modulima i pristupima koje koristi Kuća Anne Frank.  Ukupno će se organizovati tri seminara u Zagrebu (Hrvatska), Mostaru (Bosna i Hercegovina) i Beogradu (Srbija), a svi troškovi prevoza, smještaja i ishrane su pokriveni od strane organizatora.

Više informacija možete pronaći u zvaničnom pozivu, u kojem se nalazi i prijavni obrazac: Tekst poziva i prijavni obrazac.

Ukoliko ste zainteresovani ovim putem vas molimo da ispunite prijavni obrazac i pošaljete ga najkasnije do 10. januara 2016. godine, elektronski tj. putem email-a na adresu: [email protected].

Rezultati selekcije će biti objavljeni do 31.01.2015. godine

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin