Women in Leadership Summit SEE u Sarajevu

18 mar
Rok prijave 28.03.2019

Women in Leadership Summit SEE” prvi je događaj ove vrste koji će okupiti najeminentnije govornice i govornike iz politike, biznisa, akademije i nevladinih organizacija, sa ciljem promocije ženskog liderstva u oblastima biznisa, politike, akademije i ostalih društvenih segmenata.

Regionalna Asocijacija Poduzetnica – Poslovna žena (RAP) kao organizator samita, svakodnevno radi i provodi intenzivne aktivnosti na jačanju uspostavljenih odnosa sa udruženjima i asocijacijama žena te privrednim subjektima iz BiH, regiona i šire. Namjera je da, kroz panele i B2B sastanke, pokažu snagu i potencijale poslovne žene, te da njihovim umrežavanjem i razmjenom iskustava, zajedno rade na jačanju kako privrede BiH tako i privrede cijelog regiona.

U sklopu samita održat će se i B2B susreti uz podršku Evropske preduzetničke mreže. Svi zainteresitani mogu se registrirati na linku.

Putem platforme opredijelite se za zakazivanje sastanaka sa uvaženim gostima i učesnicima samita najkasnije do 28.03.2019.

Ukoliko ste zainteresirani da prisustvujete samitu i panel diskusijama, potrebno je da se registrujete putem mail-a [email protected]

Fb event.

(Visited 248 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments