Women in Leadership Summit SEE u Sarajevu

25 mar
Rok prijave 28.03.2019

“Women in Leadership Summit SEE” prvi je događaj ove vrste koji će okupiti najeminentnije govornice i govornike iz politike, biznisa, akademije i nevladinih organizacija, sa ciljem promocije ženskog liderstva u oblastima biznisa, politike, akademije i ostalih društvenih segmenata.

Regionalna Asocijacija Poduzetnica – Poslovna žena (RAP) kao organizator samita , svakodnevno radi i provodi intenzivne aktivnosti na jačanju uspostavljenih odnosa sa udruženjima i asocijacijama žena te privrednim subjektima iz BiH, regiona i šire. Namjera nam je da , kroz panele i B2B sastanke, pokažemo snagu i potencijale poslovne žene, te da njihovim umrežavanjem i razmjenom iskustava, zajedno radimo na jačanju kako privrede BiH tako i privrede cijelog regiona.

U sklopu samita održat će se i B2B susreti uz podršku Evropske preduzetničke mreže. Svi zainteresitani mogu se registrirati na linku:
http://womenleadershipsummit.talkb2b.net/

Putem platforme opredijelite se za zakazivanje sastanaka sa gostima i učesnicima najkasnije do 28.03.2019.

Ukoliko ste zainteresirani da prisustvujete samitu i panel diskusijama, potrebno je da se registrujete putem mail-a [email protected]

Registracija je obavezna najkasnije do 28.03.2019.

FB event

(Visited 133 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Meris Bećović