Webinar: Kako uspješno pokrenuti i realizovati startup ideju?

23 jun

U subotu, 2. jula, od 11 časova, pridružite nam se na besplatnom seminaru i saznajte „Kako pokrenuti i uspešno realizovati startup ideje?”. Na seminaru koji organizuje Centar za razvoj karijere u Sarajevu, vaš predavač će biti Nikola Lelek.

Sve češće slušamo i čitamo o startupovima. U najširem mogućem značenju startup je firma koja traži svoj poslovni model, odnosno način da radi što svaka firma na završetku mora raditi: profitirati. Da li ste znali da je glavni izvoz balkanskih zemalja postao export startup rešenja? Startup nije otvaranje nove firme, već novi inovativni pristup i rešenje za probleme koje svakodnevno srećemo. Kako pokrenuti startup za 1 evro? Posao koji možete pokrenuti bez obzira gde se nalazite na planeti. 5 najvažnijih stvari za uspeh jednog ovakvog projekta su ideja, strategija, finansiranje, tim sa kojim radimo i tajming.

Na seminaru ćete saznati:

  • kako započeti od nule,
  • koji su prvi koraci,
  • kako pokrenuti i realizovati startup,
  • motivacija,
  • otvaranje konkursa za ideje i podrška u realizaciji i još mnogo toga.

Iskustvo profesionalca: Nikola Lelek

Nikola Lelek je preduzetnik. Rođen je 29. decembra 1984. godine u Sarajevu. Radno iskustvo je stekao u Carlsberg Srbija, Comtrade Srbija, SSA AG Marketing / Consulting New York, USA. Osnivač je Euro Dizajna.
Gde i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINK group u Sarajevu (Trg solidarnosti 2, GRAWE 1, II sprat), 2. jul, sa početkom u 11 časova​.

Live stream

Prijave za lično prisustvo su zatvorene! Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje seminara. U subotu, 2. jula u 11:00 časova, klikom na link, pristupate prenosu seminara.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments