Volontiraj na Danima kulture i sporta u Busovači!

8 okt
Rok prijave 09.10.2019


Stvarajmo nove prilike! Budite naš volonter i direktno se uključite u organizaciju trodnevne sportske manifestacije koja će se odviti u Busovači, 18. 19. i 20. 10. 2019. godine.

Mi smo tim mladih ljudi okupljenih oko zajedničke ideje da pokrenemo promjene u našoj lokalnoj zajednici. Naš cilj je spojiti i ujedniti mlade ljude drugih nacionalnih skupina Busovače te kroz zajedničke aktivnosti pokazati da se sve može, kad se male ruke slože.
Dani sporta i kulture je projekat koji obuhvata sportska takmičenja/natjecanja u fudbalu, košarki, odbojci i mnogim drugim aktivnostima koje postoje i djeluju u našoj općini a sa čijim radom mladi nisu upoznati. Počevši od kulturno-umjetničkih društava do klubova borilačkih vještina.

Uz bogat kulturno-sportski sadržaj, za vas smo pripremili i muzički dio manifestacije.
Potrebno nam da nam pomognete u pripremi i organizaciji lokacije, da upućujete posjetitelje u naše aktivnosti, pružite im potrebne informacije i pomognete pri pakovanju i dodjeli nagradi.

Za sve volontere je obezbjeđen lunch paket i osvježenje.

Da, jednostavno zvuči kao pomoć ali nama vaša pomoć i osmijeh znači puno u ovoj manifestaciji u kojoj vam nudimo dobru zabavu i nova iskustva.

Zato ako imate taj osmijeh i malo volje, a želite upoznati puno novih i pozitivnih lica, prijavite se!

Prijave traju do petka, 09.10. 2019. godine. Link za prijavu možeš pronaći ovdje.

Za sve dodatne informacije i pitanja, pišite nam na
[email protected]

(Visited 96 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments