Virtualni sajam karijera i znanja 2015.

18 okt
Rok prijave 19.10.2015

Bliži se početak jedinstvenog regionalnog online sajma zapošljavanja i obrazovanja Virtualni dani karijera i znanja 2015. Od 21. do 28. oktobra na adresi www.dankarijera.com ovaj već tradicionalni događaj, organizuju tri najposjećenija portala za zapošljavanje i obrazovanje u regionu – Posao.ba (Bosna i Hercegovina), Infostud.com (Srbija) i MojPosao.net (Hrvatska).

Kao i prethodnih godina poslodavci će svim posjetiteljima sajma predstaviti vrijednosti svojih kompanija i očekivanja od svojih budućih zaposlenih. Kao i prethodnih godina poslodavci će svim posjetiteljima sajma predstaviti vrijednosti svojih kompanija i očekivanja od svojih budućih zaposlenih. Tokom osam dana trajanja sajma posjetioci će 24h dnevno iz svojih domova moći da „obilaze“ štandove poslodavaca i upoznaju se sa aktualnim ponudama poslova, kao i sa izborom edukacija i obuka važnih za razvoj karijere. Osim toga, moći će direktno putem chat-a komunicirati sa predstavnicima izlagača.

Neke od kompanija koje će se predstaviti na ovogodišnjem sajmu su Lidl, Nestlé Adriatic, UniCredit Bank, Robot General Trading Co, DevLogic, Ernst & Young, i mnogi drugi.

Još uvijek se možete prijaviti! Prijave traju do 19. oktobra 2015. godine!

Upoznajte se sa cijenama štandova, kao i sa više informacija na web stranici www.dankarijera.com!

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin