Vaša(r) ideja – jedanaesta konferencija

6 apr

Jedanaesti Vaša(r) ideja, ujedno i prva ovogodišnja konferencija na novom mjestu – kino Meeting point, upoznaje vas sa nova tri nova sjajna predavača. Riječ je o ekspertima iz oblasti prirodnih i političkih nauka, kao i IT-a.

Njihova dvadesetominutna predavanja moći ćete poslušati, a potom i kroz razgovor malo bolje upoznati, 13.4.2016. godine u kinu Meeting point, sa početkom u 19:00h.

U ugodnoj atmosferi, oslobođenoj akademskog formalizma, sa nama se ovoga puta druže:

1. JELENA KALINIĆ – diplomirani biolog i prof. ruskog jezika i književnosti, blogerica i promotorica nauke
2. AMER ČELJO – inžinjer informacionih tehnologija, osnivač kompanije u SADu
3. NERZUK ĆURAK – doktor političkih nauka, publicist, novinar

Ulaz na konferenciju je slobodan jer mi u Udruženju PLUS smatramo kako obrazovanje mora biti besplatno i dostupno svima. Stoga, sve što trebate je poslati vašu rezervaciju na e-mail adresu: [email protected] i vaše mjesto će vas čekati!

Ukoliko do sada niste imali priliku prisustvovati nekoj od prethodnih devet konferencija, ili pogledati predavanja u okviru obrazovnog programa Federalne televizije, više informacija i snimljena predavanja možete naći nawww.udruzenjeplus.ba

Pojekt Vaša(r) ideja je podržala Američka ambasada u BiH a realizira se u saradnji sa kinom Meeting point i Mrežom vijeća učenika Kantona Sarajevo, te pod pokroviteljstvom Ministarstva za nauku, obrazovanje i mlade Kantona Sarajevo i Općine Centar Sarajevo.

FB EVENT

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin