Vaša(r) ideja: Družite se sa svjetski priznatim aktivistima i stručnjacima

12 apr

Motivacijski govori, transfer znanja, diskusije i propitivanje granica odgovornosti i samosvijesti istinski su cilj koncepta Vaša(r) ideja.

Četrnaesta konferencija Vaša(r) ideja omogućava mladima druženje sa svjetski priznatim aktivistima i stručnjacima. Konferencija u organizaciji Udruženja za kreativno učenje PLUS održat će se u Sarajevu, 12. aprila 2017. u 19:00h u Meeting Point-u.

Aktuelni gosti koji pozitivnim pričama o uspjehu ukazuju na valjanost vrijednosti koje žive kroz poslove kojima se bave i ovog puta su suština konferencije Vaša(r) ideje. Stoga ne iznenađuje što je ekipa okupljena oko koncepta javnog govorništva ovoga puta omogućila mladima druženje sa:

HARIS KUŠMIĆ – predsjednik Evropskog parlamenta mladih u BiH
IVANA KEŠIĆ – menadžerica školskog programa Civitasa za građansko obrazovanje u BiH
ADMIR TUZOVIĆ – IT stručnjak i predavač

Sve zainteresirane koji odluče u srijedu družiti se sa mladim intelektualcima očekuje: jedan predavač, dvadesetak minuta izlaganja ideje a potom i razgovor, a sve u ugodnoj atmosfera oslobođenoj akademskog formalizma. Ova provjerena formula učenja kroz zabavu uspješno traje već pune četiri godine i zainteresiranost javnosti za Vaša(r) ideja raste svakodnevno.

Priče o različitim profesionalnim borbama do samoostvarenja u konceptu koji pruža Udruženje PLUS nisu zamišljene kao prilike isključivo namijenjene mladima, već za sve generacije koje su spremne napustiti utemeljene standarde koji se odavno ne propituju. Stoga su vrata konferencije Vaša(r) ideje otvorena za sve koji žele doći i biti dio ugodne atmosfere u kojoj je motivacija gostujućih predavača ponuditi dio vlastitog znanja i iskustva.

Ulaz na konferenciju je slobodan i  sve što trebate je poslati vašu rezervaciju na e-mail adresu: [email protected]  i vaše mjesto će vas čekati!

Pojekt Vaša(r) ideja je podržala Američka ambasada u BiH a realizira se u saradnji sa kinom Meeting Point, Asocijacije srednjoškolaca u BiH, te pod pokroviteljstvom Ministarstva za nauku, obrazovanje i mlade Kantona Sarajevo i Općine Centar Sarajevo.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin