Vaša(r) ideja – deseta konferencija

8 dec

Deseti Vaša(r) ideja, ujedno i posljednja ovogodišnja konferencija, upoznaje vas sa nova tri nova sjajna predavača. Riječ je o ekspertima iz oblasti marketinga, ITa i sporta čija ćete dvadesetominutna predavanja moći poslušati, a potom i kroz razgovor malo bolje upoznati, 17. 12.2015. u SARTRu, sa početkom u 19:00h.

U ugodnoj atmosferi Sarajevskog ratnog teatra, oslobođenoj akademskog formalizma, sa nama se ovoga puta druže:

1. VESNA BEGANOVIĆ – vlasnica i direktorica sarajevske marketinške agencije VIA MEDIA

2. TOMISLAV CVITANUŠIĆ – alpinista i maratonac

3. ZANA KARKIN – izvršna direktorica BIT Alijanse

Ulaz na konferenciju je slobodan jer mi u Udruženju PLUS smatramo kako obrazovanje mora biti besplatno i dostupno svima. Stoga, sve što trebate je poslati vašu rezervaciju na e-mail adresu: [email protected] i vaše mjesto će vas čekati!

Ukoliko do sada niste imali priliku prisustvovati nekoj od prethodnih devet konferencija, ili pogledati predavanja u okviru obrazovnog programa Federalne televizije, više informacija i snimljena predavanja možete naći nawww.udruzenjeplus.ba

Pojekt Vaša(r) ideja je podržala Vlada Švicarske i Američka ambasada u BiH a realizira se u saradnji sa Sarajeskim ratnim teatrom – SARTR i Mrežom vijeća učenika Kantona Sarajevo, te pod pokroviteljstvom Ministarstva za nauku, obrazovanje i mlade Kantona Sarajevo i Općine Centar Sarajevo.

 

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin