Prisustvujte prezentaciji koledža Valparaiso University

24 nov
Rok prijave 28.11.2018

Valparaiso University (Indiana, USA) je objavio svoju Southeast Europe International Student Scholarship za sve srednjoškolce koji žele da upišu fakultet, a dolaze iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Kosova, Makedonije, Crne Gore, Srbije i Slovenije.

Učenici iz navedenih zemalja koji apliciraju za prijem na Valparaiso će biti automatski razmatrani za ovu stipendiju u vrijednosti od $30,000 godišnje.
Za ovaj univerzitet ne morate ni polagati SAT/ACT ukoliko imate položen TOEFL ili IELTS, te ukoliko imate A levels ili ste sa IB programa, svi ovi testovi su opcionalni! Pored toga, Valparaiso je Division 1 škola, te imaju i vrlo interesantne sportske stipendije iz muške košarke, bejzbola, američkog fudbala, nogometa i tenisa, te ženske košarke, nogometa, tenisa, plivanja i odbojke, kao i drugih sportova.

Pridružite nam se u Američkim kutcima u Banja Luci, Mostaru, Sarajevu i Tuzli 28. novembra 2018. godine gdje ćemo virtualno pričati sa Marci Fradkin, predstavnicom ovog univerziteta koja će nam predstaviti svoju školu i navedene stipendije.

Inače, Marci je već 4 puta bila u Bosni i Hercegovini, te jako voli našu zemlju, učenike, hranu i kulturu!
Prezentacija će biti na engleskom jeziku.

Molimo kliknite “Attending” (Fb event) kako bi potvrdili svoje prisustvo.

Za više informacija pošaljite nam poruku na Facebooku, ili pišite jednoj od savjetnica ([email protected], [email protected], [email protected]).

 

(Visited 60 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments