Unutrašnji mir – Kurs transcendentalne meditacije u Sarajevu

30 jan

Transcendentalna Meditacija BiH organizuje kurs transcendentalne meditacije 16. februara u 18:00 – 19:00 u Bloom-u, Sarajevo.

U konstantnoj utrci sa vremenom često izgubimo osjećaj za sebe, zanemarujući važnost unutrašnjeg mira. Ali, nije dovoljno uvjeravati sebe u unutrašnji mir. Nužno je oživjeti ga u fiziologiji.

Duboka tišina koja se doživljava tokom transcendentalne meditacije (TM) opušta tijelo i omogućava mu da se oslobodi stresa i nakupljenog umora. Kada je živčani sistem manje napet, može smirenije reagovati na izazove koji se pojavljuju.

Kurs učenja tehnike TMa počinje sa uvodnim i pripremnim predavanjem u petak 16.02.2018. u 18.00 h. U subotu je dan lične instrukcije (jedan na jedan sa učiteljicom), kada polaznik uči tehniku, po satnici koja se dogovara individualno. Slijede tri dana provjere iskustva, svaki dan po sat vremena u terminima koji se grupno dogovaraju.

Kada jednom završite osnovni kurs od sedam koraka, imate mogućnost da doživotno meditirate bez bilo kakvih dodatnih savjeta i znanja.

Kurs TMa vodi certificirana učiteljica Džejna Hadžić.
Broj mjesta je ograničen.

Za dodatne informacije i prijavu na kurs:
[email protected]
+38762332602

FB Event

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin