UNSA: Konkurs za stipendije u Varšavi

15 nov
Rok prijave 10.12.2018

U okviru ERASMUS+ programa raspisan je konkurs za akademsko i administrativno osoblje Univerziteta u Sarajevu na Univerzitetu u Varšavi, Poljska u ljetnom semestru akademske 2018/2019. godine.

APLIKANTI:

Na konkurs se može prijaviti akademsko (u svrhu održavanja predavanja) i administrativno osoblje iz ureda/centra/sektora za međunarodnu saradnju (prisustvo staff week-u) Univerziteta u Sarajevu.

STUDIJSKE OBLASTI:

U skladu sa potpisanim ugovorom o realizaciji mobilnosti na Univerzitetu u Varšavi (Poljska) dostupne su studijske oblasti koje su date na linku.

IZNOS I TRAJANJE STIPENDIJE:

  • mobilnost traje 7 dana (5 radnih + 2 dana putovanja)
  • akademsko/administrativno osoblje: dnevnica u iznosu 140,00 EUR x 7
  • putni troškovi do iznosa 275,00 EUR,
  • viza, dozvola za boravak i osiguranje nisu obuhvaćeni ovom stipendijom, te je stipendista dužan da ove troškove snosi sam.

PRIJAVA:

Zainteresovano osoblje koji ispunjavaju kriterije potrebno je da prikupe traženu i kompletiranu dokumentaciju i dostave je putem emaila do naznačenog roka za prijavu (ispod). U emailu je potrebno dostaviti tražene i kompletne dokumente u .PDF formatu, jasno čitljivo. U predmetu emaila (subject) nasloviti: PRIJAVA ZA naziv univerziteta, navesti semestar i akademsku godinu za koji se prijavljujete, a u tekstu emaila navedite listu dokumenata koje dostavljate.

ROK ZA PRIJAVU:

Konkurs je otvoren 8.11.2018. godine, a rok za dostavljanje dokumentacije je do 10.12.2018. do 15:00 sati.

(Visited 116 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments