UNSA: Konkurs za stipendije na Univerzitetu Delle Marche u Ankoni, Italija

1 apr
Rok prijave 13.04.2018

U okviru ERASMUS+ programa – kreditna mobilnost – raspisan je konkurs za mobilnost na Univerzitetu Delle Marche u Ankoni (Italija) u zimskom semestru akademske 2018/2019. godine.

STUDIJSKE OBLASTI: U skladu sa potpisanim ugovorom o realizaciji mobilnosti na Univerzitetu Delle Marche u Ankoni dostupne su sve studijske oblasti: agriculture, forestry, fisheries, veterinary, natural science, business and administration, information and communication technologies, engineering, manufacturing, construction.

IZNOS STIPENDIJE:

  • mjesečna stipendija u iznosu od 850,00 EUR,
  • putni troškovi do iznosa od 180,00 EUR,
  • viza, dozvola za boravak (ukoliko je potrebno) i osiguranje nisu obuhvaćeni ovom stipendijom, te je stipendista dužan da ove troškove snosi sam.

APLIKANTI: Na konkurs se mogu prijaviti studenti drugog i trećeg ciklusa (master i PhD) Univerziteta u Sarajevu.

PRIJAVA: Način prijavljivanja je objašnjen ovdje. Potrebno je prikupite traženu dokumentaciju (ispod), određeni dokumenti da budu ispunjeni i potpisani od strane odgovornih osoba. Nakon ispunjene aplikacije svu traženu dokumentaciju dostavljate putem e-maila na [email protected]. Obavezno sva dokumentacija treba da bude u PDF formatu sa jasno naznačenim nazivima dokumenata.

ROK ZA PRIJAVU: Konkurs je objavljen 01.02.2018. godine, a rok za prijavu je do 13.04.2018. godine do 15:00 sati.

Više informacija o stipendiji.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments