UNMO: Sudjelujte u prvom SPARK forumu

9 feb

Nastavljamo s promoviranjem prilika za mlade ljude u našoj državi organizacijom SPARK foruma – prvog interdisciplinarnog foruma usmjerenog na IT sektor u Bosni i Herzegovini. Mjesto događaja je SPARK caffe, a vrijeme događanja je petak, 17.2.2017. u 14 sati. 

Ovim dvosatnim neformalnim događajem, kojeg organiziramo u sklopu Inspire & Innovate projekta, želimo uključiti mlade žene i muškarce u IT sektor kroz prezentiranje prilika koje im on nudi – za zapošljavanje, učenje, razvijanje vlastitih karijera, putovanje, stupanje u kontakt s mentorima, pokretanje startupa i poduzetništvo općenito. Nakon kratke prezentacije SPARK foruma i naših partnera, te zanimljivih osobnih priča iz IT sektora slijedi speed-date mentoriranje svih prisutnih od strane mentora, s praktičnim savjetima i konkretnim pričama o vlastitom putu do uspjeha. SPARK forum je podržan od strane Vlade Švicarske kroz projekt MarketMakers.

Prijavite se na našoj web stranici i dođite na naše besplatno neformalno druženje – saznajte sve prave informacije i upoznajte IT svijet!

(Visited 5 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments