UNMO: Stipendije za mobilnost studenata, nastavnog i administrativnog osoblja

13 okt
Rok prijave 26.10.2018
U sklopu Erasmus+ programa, ključne akcije 1, mobilnosti za studente, nastavno i administrativno osoblje, Univerzitet u Mostaru je potpisao Inter univerzitetski sporazum sa Univerzitetom Alexandru Ioan Cuza iz Ijasija u Rumuniji.
Studenti prvog, drugog i trećeg ciklusa i nastavnici u oblasti jezika (engleski jezik), društvenih i bihejvioralnih nauka, biznisa i administracije, prava, biologije i srodnih nauka, informatike i komunikacijskih tehnologija mogu da apliciraju na mobilnost koja je podržana stipendijom.
Poziv je otvoren i za administrativno osoblje.
Kvote predviđene po pozivu su: studenti (1), nastavno osoblje (2) i administrativno osoblje (1).
Svi zainteresovani studenti, nastavno i administrativno osoblje koji žele da ostvare razmjenu sa navedenim Univerzitetima treba da se jave u Kancelariju za međunarodnu saradnju na [email protected] mailom namjere.
Mail namjere za studente uključuje sljedeće dokumente: prijedlog ugovora o učenju, dokaz o znanju engleskog jezika, pismo motivacije (na engleskom jeziku), potvrda o prosjeku, sken pasoša i Europass CV (na engleskom jeziku).
Mail namjere za nastavno i administrativno osoblje uključuje sljedeće dokumente: plan aktivnosti, pismo motivacije (na angleskom jeziku) dokaz o poznavanju engleskog jezika i Europass CV (na engleskom jeziku)
Svi dokumenti se šalju elektronskim putem u PDf formatu do 26.10.2018.
Svi ostali pozivi bit će naknadno objavljeni.
(Visited 196 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments