UNIQA Applause: Takmičenje za inovatore

19 apr
Rok prijave 10.05.2016

Povodom održavanja evropske marketing konferencije UNIQA Grupe čiji je domaćin ove godine glavni grad Bosne i Hercegovine prošlog mjeseca je u Networksu predstavljeno takmičenje pod nazivom „UNIQA Applause“.

Naime, UNIQA & Networks će pružiti priliku mladim kreativcima, dizajnerima i programerima, da u periodu od naredna dva mjeseca ponude svoje ideje o mobilnoj aplikaciji koja će imati za cilj približiti UNIQA brand i osiguranje potencijalnim klijentima na koristan način. Istovremeno, ovo je idealna prilika za mlade da na kreativan i inovativan način ojačaju svoj preduzetnički duh što će im zasigurno biti od značaja u daljnjem razvoju i usavršavanju.

Tokom prvog predstavljanja Muhamed Hadžić, UNIQA International, pojasnio je prisutnima koncept ideje i projekta: “UNIQA je svjesna da u gotovo svakoj interakciji koju brand ima sa kupcima, bilo da se radi o traženju infrormacija o kompaniji i njenim proizvodima, prodaji osiguranja, naplati štete ili njegovanju odnosa sa kupcima, leži mogućnost da se ta interakcija napravi mobilnom, a svakako i bržom, lakšom, pa i zabavnijom za krajnjeg korisnika osiguranja.“

Kao suorganizator, Networks će pružiti podršku u implementaciji ovog inovativnog projekta, a najbolje aplikacije će biti izglasane i nagrađene početkom juna, na evropskoj marketing konferenciji UNIQA Grupe koja će se održati također u prostorijama Networksa.

UNIQA je vodeća osiguravajuća kuća u Austriji i jedna od vodećih grupacija u Centralno-Istočnoj Evropi koja uspješno posluje u 19 evropskih zemalja.

Kontakt za sva pitanja i prijave: [email protected]

Šta tražimo: Ideja za aplikaciju – mockup, scetch ili storyboard
Nagrada: vikend u Beču, tablet, bluetooth zvučnici

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments