UNIQA Applause – takmičenje u inovacijama i kreativnosti!

24 mar

Velika nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na predstavljanje UNIQA Applause – takmičenja u inovacijama za mlade kreativce, dizajnere i programere – u organizaciji UNIQA & Networksa.

Naime, UNIQA & Networks će pružiti priliku mladim kreativcima, dizajnerima i programerima, da u periodu od naredna dva mjeseca ponude svoje ideje o mobilnoj aplikaciji koja će imati za cilj približiti UNIQA brand i osiguranje potencijalnim klijentima na koristan način. Istovremeno, ovo je idealna prilika za mlade da na kreativan i inovativan način ojačaju svoj preduzetnički duh što će im zasigurno biti od značaja u daljnjem razvoju i usavršavanju.

Briefing kreativaca zainteresiranih za učešće na takmičenju će se održati:

u petak, 25.03.2016. godine sa početkom u 11:00 sati u prostorijama Networks-a, na adresi Skenderpašina br. 1.

Ovom prilikom svi prisutni dobit će informacije o UNIQA APPlause takmičenju za najbolje mobilne aplikacije te zahtjevima za učešće u istoj, a najbolje aplikacije će biti izglasane i nagrađene početkom juna, na evropskoj marketing konferenciji UNIQA Grupe koja će se održati također u prostorijama Networksa.

Kako je takmičenje interesantno i značajno za razvoj mladih ljudi, a tematika veoma aktuelna, pozivamo predstavnike medija da svojim prisustvom doprinesu značaju ovog događaja i promovišu rad sa mladim ljudima Bosne i Hercegovine.

(Visited 452 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin