UniCredit Excellence Hub – prilika za stipendiju i zaposlenje

1 okt
Rok prijave 12.10.2018

  • Trodnevna edukacija na temu razvoja softvera kroz SCRUM metodologiju
  • UniCredit Challenge – mini Hackathon

UniCredit Bank poziva studente završnih godina IT usmjerenja da se prijave i sudjeluju u UniCredit Excellence Hub-u u sklopu kojeg će imati priliku proći trodnevnu edukaciju na temu cjelokupnog razvoja softvera kroz SCRUM metodologiju, te učestvovati na mini hackathonu.

Prijave za učešće su otvorene do 12.10.2018. godine, a mogu se izvršiti slanjem životopisa i kratkog video materijala u kojem kandidati trebaju istaći svoja interesovanja u svijetu IT-a, te prethodna iskustva, na mail [email protected] sa naznakom „UniCredit Excellence Hub“. Najuspješniji sudionici edukacije i hackathona imat će priliku dobiti stipendiju ili mogućnost zaposlenja u UniCredit Bank.

Tokom edukacije na temu cjeloviti pristup razvoja softvera i SCRUM metoda razvoja softvera,  predavanja će održati predstavnici kompanije CROZ iz Zagreba, jednog od regionalnih lidera u području IT edukacija. Sve edukacije, kao i završni hackathon bit će održani u Mostaru, te će kandidati koji dolaze izvan Mostara imati osiguran smještaj za sve vrijeme trajanja programa.

UniCredit Bank ovim programom nastavlja svoje aktivnosti na omogućavanju mladim, uspješnim i poduzetnim studentima mogućnosti daljnjeg unaprjeđenja znanja i prilike za stipendiranja i prva radna iskustva.

O UniCredit Bank d.d.

S ukupnom aktivom od 5,6 milijarde KM i kapitalom od 823,4 miliona KM, UniCredit Bank d.d. upravlja mrežom od 76 poslovnica i pokriva cijeli teritorij Bosne i Hercegovine, zbog čega je UniCredit Bank d.d. dostupna svakom klijentu u svakom većem gradu i mjestu Bosne i Hercegovine. (podaci sa 30.06.2018.)

O UniCredit Grupi

UniCredit je snažna paneuropska grupa sa jednostavnim modelom komercijalnog bankarstva i potpuno integriranim Korporativnim i investicijskim bankarstvom, koja svojoj širokoj franšizi od 26 miliona klijenata nudi jedinstveno poslovanje putem prodajne mreže u zapadnoj, centralnoj i istočnoj Europi.

UniCredit nudi lokalnu stručnost, kao i međunarodni doseg i prati i podupire svoje klijente širom svijeta, pružajući klijentima pristup vodećim bankama na svojih 14 tržišta kao i u drugih 18 svjetskih država.  UniCredit europska mreža banaka posluje u Italiji, Njemačkoj, Austriji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji i Turskoj.

(Visited 571 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments