Uključite se u konsultacije – Samit za Zapadni Balkan

5 apr
Rok prijave 10.04.2018

U svojim nastojanjima da pridonese postizanju ciljeva Berlinskog procesa, Forum civilnog društva Samita za Zapadni Balkan (CSF) poziva think tankove, aktivistkinje i aktiviste, organizacije, kulturne i naučne institucije i druge zainteresirane ne-državne aktere Zapadnog Balkana da učestvuju u ovogodišnjim aktivnostima.

U cilju davanja konkretne vrijednosti raspravama i aktivnostima ovogodišnjeg londonskog sastanka na vrhu u julu, CSF će pripremiti izvještaj o ekonomskim pitanjima vezanim uz CSF, direktno odgovarajući temama predstojećeg samita. Svrha kratkoročnog izvještaja o društveno odgovornom poslovanju bit će podrška dijalogu na visokom nivou sa najnovijim istraživačkim i terenskim znanjem iz civilnog društva, te time poboljšati razumijevanje donositelja odluka o složenim problemima.

Pozvani ste da sudjelujete u ovogodišnjim aktivnostima CSF-a i pridonesete pripremanju kratkih izvještaja i preporuka u sklopu CSF-a, i to putem sudjelovanja u procesu online konsultacija, slanjem najnovijih istraživanja i nalaza sa vašeg rada na terenu, kao i vaših analiza, komentara, te ideja o ekonomskim pitanjima.

To možete učiniti prijavom na “Online savjetodavni proces Foruma civilnog društva na samitu zemalja Zapadnog Balkana – Ekonomska stabilnost” ovdje.

Online konsultacijski proces traje od 3. do 10. aprila 2018. godine. Vaši stavovi i komentari su veoma cijenjeni.

Više informacija: Open call

(Visited 129 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments