UKLIA kamp na Trebeviću

5 okt
Rok prijave 09.10.2018

Ako želiš da provedeš tri dana u prirodi sa mirovnim aktivistima iz cijele Bosne i Hercegovine, razmjeniš iskustva, razgovaraš o miru i prevenciji konflikta, onda si na pravom mjestu. Kamp će biti održan od 12.10. do 14.10.2018. na lokalitetu “Ujedinjeno Kraljevstvo lidera i aktivista” (Trebević). Učesnici će biti smješteni u trening-kući UKLIA tokom kampa.
Sve što vam je potrebno da ponesete je malo toplija odjeća (po mogućnosti vreća za spavanje) i dobro raspoloženje. Dijalog, razmjena iskustava, logorska vatra i prijatna atmosfera će svakako obilježiti ovaj kamp. Učesnici će dobiti priliku da razvijaju sopstvene ideje i upute kako da dobiju sredstva za njihovu realizaciju!

Na kamp se mogu prijaviti osobe starosne dobi od 16 do 26 godina.

BROJ UČESNIKA JE OGRANIČEN!

Ovo je već drugi put da se organizuje kamp “UKLIA”.

Smještaj, hrana, materijal za rad i prevoz od Sarajeva do Trebevića su obezbijeđeni od strane organizatora. Troškovi prevoza od Vašeg grada do Sarajeva će biti refundirani djelimično ili u potpunosti, zavisno od broja i lokacije učesnika.
Krajnji rok za prijavu je 09.10.2018. do 16:00h. Učesnici će biti obavješteni već sljedećeg dana o rezultatima selekcije, tačnije 10.10.2018.

Za sva dodatna pitanja i nejasnoće možete nam se javiti na [email protected] ili [email protected]

Link za prijavu

(Visited 416 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments