UG Agora: Poziv na upis na edukativne kurseve

7 feb
Rok prijave 05.03.2016

UG Agora Tuzla, poziva zainteresovane građane/ke da se uključe u subvencionirani program edukacija. U proljetnom ciklusu građani se mogu uključiti na sljedeće kurseve:

Kurs engleskog jezika (početni, osnovni i srednji stepen)
Kurs njemačkog jezika (početni, osnovni i srednji stepen)
Kurs italijanskog jezika (početni stepen i osnovni stepen)
Kurs turskog jezika (početni i osnovni)
Kurs informatike (početni stepen)
Kurs gitare (početni i napredni stepen)
Kurs klavijatura (početni i napredi)

Svi kursevi će biti realizovani u periodu od marta do kraja maja 2016. godine. Časovi u trajanju od 90 minuta će se održavati dva puta sedmično u popodnevnim terminima koji će biti naknadno dogovoreni po isteku roka za prijave, a najkasnije do kraja 05.marta.

Zainteresovni građani/ke mogu izvršiti prijavu putem popunjavanja obrasca prijave najkasnije do 28.02.2016. godine ili do momenta popunjavanja raspoloživih mjesta. Uplatom participacije, učesnici osiguravaju mjesto u grupi za učenje. Broj mjesta je ograničen.

Prijavni obrazac za odrasle
Prijavni obrazac za djecu

Ponuđene edukacije u proljetnom ciklusu su subvencionirane, što znači da Agora centar pokriva 60-80% troškova pune cijene kursa, dok polaznik plaća ostatak. Za učešće na kursevima polaznici participiraju u sljedećim iznosima:
– mjesečna participacija za kurseve engleskog, italijanskog i turskog jezika za odrasle iznosi 10KM mjesečno, a istu je potrebno uplatiti prilikom prijave, u jednom obroku (ukupno 30,00KM);
– mjesečna participacija za kurseve njemačkog jezika za odrasle iznosi 15KM mjesečno, a istu je potrebno uplatiti prilikom prijave, u jednom obroku (ukupno 45,00KM);
– participacija za kurs informatike za odrasle iznosi 30KM, te je potrebno uplatiti prilikom prijave;
– mjesečna participacija za muzičke kurseve (gitara i klavijature) za djecu i odrasle iznosi 10KM mjesečno, a istu je potrebno uplatiti prilikom prijave, u jednom obroku (ukupno 30,00KM);
– mjesečna participacija za kurseve engleskog, njemačkog, turskog, italijanskog jezika, informatike za djecu iznosi 8,00 KM, a istu je potrebno uplatiti prilikom prijave, u jednom obroku (ukupno 24,00KM).

Subvencionisane obuke su kreirane sa ciljem stvaranja prilika za neformalno obrazovanje građana kao načina za izgradnju bosanskohercegovačkog društva znanja. Mi vjerujemo da ulaganjem u obrazovanje ulažemo u jačanje kapaciteta pojedinaca, posebno mladih kao odgovornih građana koji preuzimaju odgovornost za svoj lični razvoj i razvoj zajednice.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati na e-mail: [email protected], na telefon broj 035/312-930 ili lično u prostorijama centra svaki radni dan od 08:00 – 16:30.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin