Udruženje PROI: Otvoren poziv za turističke vodiče

22 apr
Rok prijave 09.05.2016

PROI  stvara tim sastavljen od mladih i ambicioznih ljudi koji će raditi na promociji bh. gastro naslijeđa i prezentacije Sarajeva kao vodeće food destinacije u regiji. Posebno interesovanje iskazuju u sferi tradicionalne gastronomije koju će popularizirati organizacijom gastro tura i škola kuhanja.

Kroz naše aktivnosti će promovisati gastroturističke vrijednosti našeg naslijeđa, a sve s ciljem da gostima našeg grada pružimo nezaboravno iskustvo degustacije i pripreme tradicionalnih bosanskohercegovačkih jela.

Zato vam PROI želi dati priliku da se priključite i postanete dio kolektiva. Naravno, za vas je prije svega osigurana besplatna teorijska i praktična obuka o food turizmu i svim  budućim aktivnostima.

Zvuči vam zanimljivo?

Javite  se ako:

  • Znate nabrojati više od 20 bosanskih jela
  • Znate šta su: učkur pita, pače, đulbastija, brizle i pinđiviši
  • Možete izdržati da šetate 3 sata po suncu ili kiši, a da pri tome pričate i ne izgubite nekog iz grupe
  • Ste vrijedno učili i dobili licencu turističkog vodiča Kantona Sarajevo
  • You speak English (a još bolje ako dodatno: Deutsch könnt ihr auch, parlez-vous français, parli italiano, Türkçe biliyormusun ili hal tatakallam al-lughah al-‘arabīyah…)
  • Želite da učite, razvijate se i otvoreni ste za nove izazove…

Vaš CV i motivacijsko pismo pošaljite na [email protected] najkasnije do 9. 5. 2016., a PROI vam obećava da će vas pozvati na intervju ako nih ubijedite da ste idealni kandidati za ovu poziciju.

Više informacija možete pronaći ovdje.

 

(Visited 9 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments