Udruženje „C.E.Z.A.R.“ iz Srpca nudi 10 različitih aktivnosti za djecu, mlade i odrasle

22 jan
Rok prijave 31.01.2018

Udruženje građana „C.E.Z.A.R.“ obavještava sve zainteresovane građane opštine Srbac da je u toku upis u novi ciklus aktivnosti. U ovom ciklusu, koji će trajati od februara do jula 2018. godine, vrata Cezara su otvorena za djecu, mlade, ali i odrasle, kroz 10 različitih aktivnosti.

Neke od ovih aktivnosti se realizuju već godinama unazad (engleski i italijanski jezik, kreativne radionice „Mali kreativci“, hip hop, ples i ritmička gimnastika).

U ponudi je i Škola gitare koja je uspješno realizovana krajem prošle godine okupivši oko 20 polaznika. Takođe, ono što se naročito ističe jesu nove radionice, i to: Kurs fotografije, Lutkarsko pozorište, te Kurs njemačkog jezika.

Detaljnije o aktivnostima:

 1. Kurs fotografije: 
  Kurs se realizuje za djecu (iznad 12 godina), mlade i odrasle. Kroz interaktivan rad polaznici će naučiti osnove fotografisanja i raditi u prijatnom okruženju.
 2. Lutkarsko pozorište:
  Radionice namijenjene učenicima osnovne i srednje škole. Polaznici će imati priliku da se izraze na kreativan način, učestvovanjem u izradi rekvizita i učenjem najljepših tekstova koje će pretvarati u predstave.
 3. Kurs njemačkog jezika:
  Kurs namijenjen mladima (iznad 15 godina) i odraslima. Grupe će se formirati u skladu sa prethodnim znanjem.
 4. Škola gitare:
  Časovi gitare prilagođavaju se svim uzrastima. Donja granica je 4 godine, a gornja nije određena. Bitno je da imate želju i volju da učite i da se družite. Predznanje takođe nije neophodno.
 5. Kurs italijanskog jezika:
  Kurs je prilagođen djeci, uzrasta od 4 do 15 godina. Kroz interaktivan rad, djeca se upoznaju sa jednim od najljepših stranih jezika.
 6. Kurs engleskog jezika
  Namijenjen djeci – predškolski uzrast (iznad 4 godine) i nižim razredima osnovne škole. Neka vaša djeca nauče najzastupljeniji jezik na svijetu.
 7. Mali kreativci
  Kreativne radionice namijenjene djeci uzrasta od 4 do 7 godina. Razvoj kreativnosti, motorike, timskog duha, samo su neke od prednosti ovih radionica.
 8. Ples
  Aktivnost namijenjena djeci, uzrasta od 4 do 15 godina. Učenje plesnih pokreta u grupi utiče pozitivno na razvoj ritmike, timskog duha, a ogromne su koristi i u zdravstvenom smislu.
 9. Hip hop
  Ples koji podstiče razvoj ritmike, zdravih navika, dobrog raspoloženja. Namijenjen djeci uzrasta osnovne škole.
 10. Ritmička gimnastika
  Pohađanje ritmičke gimnastike ima mnoge dobrobiti. Osim razvoja ritmike, oštrine pokreta, osjećaja za muziku, polaznici jačaju svoje tijelo i uče mnoge gimnastičke elemente.

Aktivnosti se održavaju jednom ili dva puta sedmično, a mjesečna članarina je od 15 do 20 KM. Sa polaznicima rade mlade osobe koje su stručno osposobljene za rad u svojoj oblasti. Na kraju ciklusa, svi polaznici dobijaju diplome.

Za dodatne informacije i upis možete se javiti na fejsbuk profil Udruženja građana „C.E.Z.A.R.“, u prostorijama udruženja (Zdravka Čelara 14) ili na broj telefona 065 816 107.

Upis traje do 31.01.2018. godine, ili do popune mjesta u grupama!

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin