Udruga K.V.A.R.K.: Međunarodni foto natječaj “Around the world”

28 jun
Rok prijave 01.07.2018

 

Udruga K.V.A.R.K. organizira međunarodni foto natječaj “Around the world” Odabrane fotografije bit će izložene u Galeriji “K”, Križevci, od 6. do 14. srpnja 2018

Koja je svrha foto natječaja?

Tražimo fotografe (profesionalce i/ili amatere) čiji rad prenosi njihovo iskustvo kulturne raznolikosti. Fotografija može prikazivati različite momente kulturne raznolikosti – običaje, slavlja, emocije, ljubav i poštovanje bilo koje kulture na našem planetu. Tražimo fotografije koje ističu bogatstvo I kompleksnost koje naše društvo čine predivnim, intrigantnim i inspirirajućim mjestom.
Izložba ima humanitarni karakter – održat će se aukcija i sav prikupljeni novac bit će doniran za organizaciju međunarodnog umjetničkog kampa za djecu koji se u Križevcima održava četvrtu godinu za redom. Kamp organiziraju Volonterski centar “Link” u suradnji s K.V.A.R.K.-om, Volonterskim centrom Zagreb i međunarodnom volonterskom organizacijom Service Civil International.

Propozicije

Pošaljite najviše 3 fotografije na [email protected] do 1. srpnja 2018. Molimo da ih šaljete u jpeg format, barem 2 MB, 2000×3000 pixela i oko 300 dpi rezolucije (okvirno).
Priložite sljedeće informacije uz vašu fotografiju:
– naziv fotografije, dajte fotografiji naslov koji ju najbolje opisuje
– mjesto i vrijeme kad je fotografija snimljena
– priložite i kratak opis fotografije u kojem objašnjavate zašto vam je značajna, tko su ljudi/običaji/lokacija koju prikazuje. Podijelite svoju priču!

Nagrade

Autori dvaju najuspješnijih radova osvojit će fotografsku monografiju o Hrvatskoj i svoju fotografiju razvijenu na platno.

Više informacija saznajte ovdje.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Hocu.ba praksa