Učestvujete na 21. Susretima mladih Republike Srpske

28 jul
Rok prijave 13.08.2017

Omladinski savjet Republike Srpske, uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta u Vladi Republike Srpske, organizuje republičku omladinsku manifestaciju „21. SUSRETI MLADIH REPUBLIKE SRPSKE“ koji će biti održani u Trebinju u periodu od 23. do 27. avgusta 2017. godine.

Pozivamo mlade ljude da se prijave i uzmu aktivno učešće na ovoj manifestaciji koja se može opisati sljedećim riječima: 200 mladih, 5 dana, avgust, Trebinje, edukacija, sport, zabava, kultura, turizam, muzika, ljubav, igre bez granica, humanost, aktivizam, radionice, prezentacije, znanje, iskustvo, vještine, prijatelji, organizacije, saradnja, itd…

Susreti mladih Republike Srpske su takođe: najveće okupljanje mladih u Republici Srpskoj i regionu, najveći edukativno-sportsko-zabavni događaj za mlade, sticanje novih iskustava, znanja i vještina, upoznavanje novih prijatelja iz drugih gradova, koristan način da provedeš ljeto, …

Susreti mladih Republike Srpske su tradicionalna manifestacija koja mladim ljudima 21. put pruža mogućnost zajedničkog okupljanja, razvijanja ideja i rada na programima namijenjenim mladima, ali i druženja i zabave.

Svrha Sureta mladih Republike Srpske jeste da doprinese promociji omladinskog rada i stvaralaštva, kulturološkog diverziteta i umjetnosti, te da dodatno doprinese unaprijeđenju odnosa mladih iz različitih regija Republike Srpske i regiona.

Opšti cilj manifestacije je da podstakne mlade ljude na umrežavanje, kreativan rad i interaktivno učenje. Manifestacija će značajno doprinijeti razvoju i unaprijeđenju osjećaja zajedništva među mladim ljudima (učesnicima događaja) i prevazilaženju predrasuda, te poslužiti kao jedinstveno okruženje u kojem će mladi raditi na razvijanju zajedničkih ideja u cilju poboljšanja sopstvenog položaja.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na manifestaciji „21. Susreti mladih Republike Srpske“ i imate između 15 i 30 godina, molimo Vas da popunjeni prijavni obrazac pošaljete najkasnije do 13. avgusta 2017. godine do 23:59 na elektronsku adresu: [email protected]

Prijavni obrazac možete preuzeti ovdje: Prijavni obrazac

Broj učesnika je ograničen!

Učesnici koji budu odabrani biće obavješteni o uslovima i pravilima učešća, kao i mogućnostima prevoza, najkasnije do 16. avgusta 2017. godine.

Troškovi ishrane, smještaja i prevoza su obezbijeđeni. Svi učesnici će biti smješteni u Domu učenika Trebinje. Prevoz za učesnike je obezbijeđen autobusima.

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja možete kontaktirati kancelariju i sekretarijat OSRS-a, na telefone 051-326-130 i 051-326-131 ili na elektronske adrese: [email protected] ili [email protected]

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments