Budi dio ekipe, postani saradnik portala Tuzlanski.ba!

12 feb

Tuzlanski.ba sprema niz noviteta…
Odlučni u nastojanju da budemo još bolji, trebamo i vašu pomoć!

Ako se dobro snalazite sa tastaturom, a među vašim interesima su dnevna dešavanja, sport, kultura, moda, lifestyle ili bilo koje drugo područje, oprobajte se u ulozi novinara na internet portalu tuzlanski.ba.

Pored saradnika u oblasti novinarstva u potrazi smo i za talentovanim fotografima, programerima, web dizajnerima i komercijalistima za prodaju oglasnog prostora.

Našem mladom timu potrebno je više saradnika na različitim poljima djelovanja, kako bi lakše i kvalitetnije realizirali zacrtane ciljeve razvoja svih segmenata internet medija Tuzlanski.ba.

Ukoliko želite da radite skupa sa nama, već imate iskustvo ili želite da ga steknete kroz svakodnevne zadatke i izazove, imate znanja iz oblasti za koju aplicirate, a uz to ste kreativni, fleksibilni, proaktivni i timski orijentisani, mi vas očekujemo da nam se pridružite u što skorijem periodu… Zapošljavamo zbog karaktera, vještina će se naučiti.

U prvom mjesecu angažman je na volonterskoj osnovi, nakon čega se otvara mogućnost honorarne saradnje koja bi mogla voditi prema punom radnom odnosu. Pored toga rad na portalu tuzlanski.ba i kreativno okruženje omogućit će vam da razvijete svoje vještine pisanja i novinarskog izvještavanja ali i da steknete odlične reference na najčitanijem internet mediju u Tuzlanskom kantonu i jednom od najutjecajnijih internet medija u BiH.

Ukoliko neka od vaših prijava bude vrijedna naše pažnje, očekujte da ćemo vas kontaktirati u skorijem periodu.

Sada ste vi na potezu!

Dodatne informacije i prijavu možete pronaći ovdje.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin