Tuzla: Konkurs za prijem volontera-organizatora povodom velike akcije čišćenja Let's Do It

3 mar
Rok prijave 17.03.2017

Udruženje građana „Multi“ Tuzla poziva sve zainteresovane volontere da se uključe u organizaciju akcije čišćenja ilegalnih deponija otpada u jednom danu pod nazivom “Let's Do It – očistimo zemlju za 1 dan”. Akcija će biti provedena 21. aprila 2017. godine na teritoriji Grada Tuzle. Angažman volontera trajaće tri mjeseca, a odnosiće se na organizaciju i koordinaciju terenske akcije, kao i učestvovanje u fazama programa ekoloških edukacija “Mala škola ekologije”.

Svi volonteri će nakon volontiranja dobiti potvrdu o volontiranju/zahvalnicu. Tokom angažmana, pored obavljanja redovnih aktivnosti, za volontere će biti organizovana redovna zajednička druženja (team building) kao i učestvovanja u promotivnim aktivnostima projekta.

Prijaviti se mogu svi koji imaju stalno boravište na području Grada Tuzla ili u neposrednoj blizini, s obzirom na potrebu stalnog angažmana u dnevnim aktivnostima projekta. Prednost imaju kandidati koji su učestvovali u implementaciji istih ili sličnih projekata. UG “Multi” Tuzla podatke navedene u ovom obrascu koristiti će isključivo u svrhu odabira volontera-organizatora za navedene potrebe, i u druge svrhe se neće koristiti. Nepotpune te prijave sa uvredljivim i pogrdnim sadržajem neće se uzeti u razmatranje. Broj mjesta je ograničen. Sva polja su obavezna (*)

*** Zainteresovana lica moraju imati najmanje 16 godina starosti. ***

Više informacija možete dobiti putem telefona 062/174-961, na email : [email protected] , ili Facebook Fan Page-a www.facebook.com/letsdoit.tuzla od 08 do 16 sati.

Poziv ostaje otvoren od 17.02.2017. godine do 07.03.2017. godine u 18 sati. O rezultatima konkursa kandidati/kinje biti će obavješteni putem e-maila u roku od 10 dana od dana zatvaranja konkursa.

Prijaviti se možete na ovom linku.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin