Tri dana u Beogradu sa PRONI Centrom za omladinski razvoj

26 nov

PRONI Centar za omladinski razvoj, u saradnji sa udruženjem “Libero” iz Beograda, poziva mlade ljude iz Brčkog da se prijave na trodnevnom događaju u Beogradu koji će okupiti preko 200 mladih ljudi iz Skoplja, Ljubljane, Brčkog i Beograda kako sa ciljem približavanja procesa EU integracija mladima i građanima.

Ukoliko si član PRONI Centra, Mreže omladinskih klubova ili drugog udruženja koji se bavi pitanjima mladih iz Brčko distrikta BiH onda te pozivamo da se prijaviš tako što ćeš popuniti prijavu ovdje.

Broj mjesta je ograničen na 50 učesnika iz Brčkog i to za mlade uzrasta 18 do 30 godina. Svi troškovi putovanja, smještaja i hrane tokom događaja su pokriveni od strane organizatora, a sve u okviru EU programa “Europa za građane“.

Datumi održavanja događaja su 09-11.12.2017. sa polaskom iz Brčkog (ispred Omladinskog centra, 09.12.2017. u jutarnjim satima) i povratkom 11.12.2017. iz Beograda. Za prevoz učesnika je obezbjeđen autobus visoke turističke klase. Nije potreban pasoš obzirom da se ide na Granični prelaz Rača, znači može i samo važeća lična karta.

Dvevni red događaja i više informacija možete pronaći ovdje.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments