Trening izgradnje mira u Mostaru

11 nov
Rok prijave 15.11.2016

Neformalna grupa iz Mostara u saradnji sa Europskim udruženjem studenata prava (ELSA) Mostar organizira Trening iz izgradnje mira za mostarske srednjoškolce i mlade ljude između 15 i 21 godina.

Trening će se održati 26. i 27. novembra, a o lokaciji održavanja istog i svim drugim detaljima odabrani učesnici/e će biti naknadno obaviješteni.

Ova aktivnost je podržana od strane USAID-ovog projekta PRO-Budućnost koji implementira Catolic Relief Services u saradnji sa Fondacijom Mozaik, Caritasom Bosne i Hercegovine, Forumom građana Tuzle, Helsinškim parlamentom građana Banja Luka i Međureligijskim vijećem u Bosni i Hercegovini.

Osim Treninga, u toku projekta će se organizirati i niz drugih zanimljivih događaja i druženje te Vas ovim putem ohrabrujemo da nam pošaljete Vaše prijave!

Prijaviti se možete tako što ćete na e-mail adresu: [email protected] poslati sljedeće podatke: – ime i prezime – godina rođenja – srednja škola/fakultet koji pohađate – razlog zbog kojeg želite učestvovati na Treningu.

Rok za slanje prijava je 15.11.2016. godine.

Broj učesnika/ca je ograničen, a prilikom odabira učesnika/ca u obzir ćemo uzimati razlog zbog kojeg se prijavljujete kao i vrijeme prijave!

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin