Banja Luka: Treća konferencija na temu “Odnos poslodavac i radnik”

29 nov

Drugu godinu zaredom Itd Marketing d.o.o. u Banjoj Luci organizuje skupove na temu preduzetništva, sada pod zvaničnim imenom „BIZNISPROMO“ s ciljem povezivanja preduzetnika i građana u formi uspostavljanja umrežavanja, upoznavanja i zajedničkog razmatranja određenih tema koje su od velikog značaja i za jednu i za drugu stranu.

Treći preduzetnčki skup organizuju 6. decembra (četvrtak) u hotelu Bosna, Piano sala sa početkom u 18 časova. Otvoreni dijalog/konferencija u krugu domaćih stručnjaka i preduzetnika na temu „Odnos poslodavac – radnik“

– Koliko je važan zdrav odnos poslodavac – radnik
– Šta je to zdrav odnos poslodavac – radnik
– Šta je dužnost i obaveza poslodavca, a šta radnika
– Koliko se služimo poslovnom kulturom
– Šta su naše prednosti a šta mane u odnosu poslodavac radnik
– Zašto i zbog čega imamo sa jedne strane veliku nezaposlenost a sa druge nemogućnost zadovoljenja uslova koje poslodavac traži.
– U čemu je naša problematika.

Kao i dosadašnje konferencije vodiće poznato TV lice Biljana Knežević dok će imena govornika i sponzora biti poznata u narednom periodu. O svim daljim aktivnostima organizatori će vas obavještavati na facebook događaju.

Ulaz je besplatan, a prijaviti se možete na:
Mobilni: 065 657 444 (poziv, sms, viber, whats app)
E-mail: [email protected]

Prijavite se na vrijeme, potrebno je samo da navedete broj ljudi koji dolazi sa vama zbog organizacije sjedećih mjesta i postavke sale.

(Visited 74 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments