Tražiš grant za svoj projekat? Apliciraj na FOA

15 aug
Rok prijave 30.09.2017

# Imaš ideju koju želiš realizovati u svojoj lokalnoj zajednici i za to ti je potreban novac i mentorska podrška?

# Želiš doprinijeti popularizaciji i razvoju omladinskog angažmana i aktivizma mladih u BiH kroz inovativan i kreativan pristup?

APLICIRAJ NA FOND OMLADINSKOG ANGAŽMANA!

Fond omladinskog angažmana nudi priliku tebi ali i svim mladima iz Bosne i Hercegovine, posebno onima bez iskustva u omladinskom angažmanu, da se prijave za finansijsku i mentorsku podrškukako bi organizovali aktivnosti u svojim lokalnim zajednicama.

Za finansijska sredstva u iznosu do 4000 KM mogu se prijaviti omladinske ili nevladine organizacije, neformalne omladinske grupe i pojedinci. Ideje i aktivnosti s kojima se prijavljuju trebaju biti usmjerene na mlade od 14 do 28 godina, te doprinositi razvoju lokalne zajednice, škola ili mladih u toj zajednici.

Prijavu možeš poslati do 30.9. na email [email protected] u formi FOA prijavnog obrasca koji možeš pronaći na ovom linku (prijavni obrazac trebaš prvo snimiti na računar, pa onda početi sa popunjavanjem).

Ako imaš nedoumica o tome da li tvoj projekt ispunjava kriterije Fonda omladinskog angažmana – kontaktiraj nas.

Fondacija SHL je omogućila da svi zainteresirani mogu sudjelovati u SKYPE konsultacijama sa SHL-om, te se tako informišu i postave pitanja. Skype konsultacije se održavaju svakog utorka u periodu od 10:00 do 12:00 sati. Dovoljno je da dodaš Skype račun SHL.angazman i pripremiš pitanja.

Također, za sva tvoja pitanja na raspolaganju ti stoji i 12 SHL multiplikatora iz svih krajeva BiH.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin