Time Management radionica za studente u Banjaluci

3 nov

StressLess organizuje radionicu iz Time management-a za studente.

Gdje: DigiVox, Banja Luka

Kad: 8.11.2017. u 18h

Vještina upravljanja vremenom je jedan od ključnih faktora koji utiču na akademski uspjeh. Mijenjanje naših navika u organizaciji vremena je težak zadatak.
Da li Vam se desilo da sami isplanirate vrijeme i napravite plan učenja na početku godine, ali se jednostavno vratite starim navikama par sedmica kasnije? Ili se nađete u situaciji da odlažete zadatke?
Muči li vas osjećanje krivice i stres?

StressLess radionice upravljanja vremenom su naišle na veliki uspjeh u IT sektoru, te smo odlučili ponuditi je i studentima.

Na radionici Time Management-a naučite:

• kako efikasno kako isplanirati vrijeme u skladu sa svojim ciljevima i prioritetima
• kako da brže i uspješnije izvršavati svoje zadatake
• kako smanjiti odlaganje obaveza
• kako se motivisati
• da je moguće obavljati zadatke efikasno i u rokovima, sa što manje stresa.

Radionica je interaktivnog tipa, koja nudi praktične vještone kako bi učesnici kasnije samostalno i efikasno mogli da organizuju svoje vrijeme i smanje odlaganje.

Mjesto održavanja radionice je u prostorijama UPC-a, u Bulevaru vojvode Petra Bojovića (barake iza Rektorata), u 18,00h.

Radionicu vode:

1. Nela Marinković, MA psihologije i RE&CBT edukant – Iskustvo temelji na savremenom pristupu i naučnoj utemeljenosti onoga što zastupa u svom radu. Uži domen interesovanja je edukacija u domenu emocija, motivacije i ostvarivanja ciljeva.

2. Una Kasagić,MA psihologije – Iskusni edukant i voditelj psihoedukativnih radionica iz oblasti stress i time managementa, te asertivne komunikacije. Iskustvo gradi u IT sektoru.

Obavezna prijava prisustva (ime, prezime, fakultet i kontakt podaci) na mail [email protected].

Cijena radionice: 20KM (uplate se vrše na licu mjesta, po početku radionice)

NAGRADNA IGRA: Odlučili smo da obradujemo jednog studenta sa besplatnim učešćem na radionici. Sve što je potrebno jeste da share-ujete ovaj event (public), a mi ćemo 07.11. izabrati pobjednika.

Mi smo StressLess! Bavimo se pružanjem usluga Stress Managementa IT kompanijama. Namijenjeni smo različitim nivoima u radnoj organizaciji: od direktora kompanija i seniora u svom poslu, pa sve do mladih koji tek počinju svoju karijeru u IT sektoru..

Cilj našeg programa je razvijanje i unaprjeđivanje adekvatnih strategija nošenja sa stresom zaposlenh u IT sektoru, putem praktičnih treninga koji su empirijski provjereni, a sve to sa ciljem očuvanja mentalnog i fizičkog zdravlja zaposlenih, kao i unaprjeđenja poslovanja same organizacije.

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju:

FB page: StressLess
e-mail: [email protected]
tel: +387 65 373 060
www.stressless.ba

(Visited 6 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin