Tehnološkom idejom osvojite put u Las Vegas

13 maj

Bugovo natjecanje tehnoloških ideja pobjednicima donosi hotelski smještaj i dvije povratne karte za Las Vegas, kao i izlagački štand na najvećem svjetskom sajmu novih tehnologija.

Treće izdanje natjecanja Idea Knockout bit će održano 29. rujna 2016. u Kinu Europa u Zagrebu. Ulaz će biti besplatan, a timovi koji se prijave na natjecanje borit će se za hotelski smještaj (šest noćenja) i dvije povratne aviokarte za Las Vegas za vrijeme trajanja CES-a 2017 te izlagački štand na Eureka Parku, dijelu CES-a rezerviranom za startupove.

Da biste se prijavili na Idea Knockout 2016 ne morate nužno biti startup i ne morate nužno biti iz Hrvatske. Dovoljno je da ste tim koji ima originalnu tehnološku ideju, bilo da se radi o softveru, internetskom servisu ili uređaju i da za svoju ideju imate razvijen demo ili prototip.

Nije važno imate li tvrtku ili ne, jeste li kompanija ili startup ili samo studenti. Prijaviti se možete putem web-stranice natječaja www.ideaknockout.com, gdje su objavljeni i detaljni kriteriji.

(Visited 301 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin