Takmičenje za likovne umjetnike: Summer Colour Art Fest 2017.

17 jul
Rok prijave 30.07.2017

U sklopu Evergreen festa 2017. u kampu “Bungalovi” Tromeđa-Čitluk održat će se kulturno umjetnički festival SCAF (Summer Colour Art Fest) koji nastoji okupiti likovne umjetnike u trodnevnom live stvaralaštvu, priopćili su organizatori, prenosi Fena.

Festival će se održati 10., 11. i 12. kolovoza,  a organizatori pozivaju sve zainteresirane mlade likovne umjetnike da se prijave za sudjelovanje do 30. srpnja na mail [email protected]

Projekt je namijenjen razvoju kulturne likovne scene i edukacije, a svojim programom nastojat će stvarati interakciju između umjetnika i posjetitelja. Osim likovnih umjetnika, pozivaju se performeri i kreativci koji bi mogli live stvaralaštvom doprinijeti širenju nekih novih umjetničkih obzora, a svojim djelovanje biti u kooperaciji s publikom.

Projekt je namijenjen razvoju kulturne likovne scene i edukacije, a svojim programom nastojat će stvarati interakciju između umjetnika i posjetitelja.

Festival je tematski te će se usko vezati za Evergreen fest. Tema kojom će se likovni umjetnici baviti jest “glazba”, a sudjelovanje na ovom festivalu se plaća participacijom od 50 maraka.

Stvarati će se kroz tri dana, a po završetku trećeg dana bit će proglašen najbolji rad od strane tročlanog žirija, koji će biti i nagrađen.

Organizatori će nakon prijava kontaktirati umjetnike i dogovoriti uvjete za izvedbu.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments