Takmičenje Wizz Aira: Mladi iz BiH mogu osvojiti besplatno putovanje cijele godine

8 mar
Rok prijave 05.04.2017

Wizz Air, najveća lowcost aviokompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, danas objavljuje pokretanje prvog WIZZ Izazova za mlade (WIZZ Youth Challenge), međunarodno studentsko takmičenje za najbolju studiju slučaja (case study).

600_148896685014819949271481802355wizz-air

Takmičenje pruža fantastičnu mogućnost za buduću generaciju menadžera kako bi stekli neophodno profesionalno iskustvo u rješavanju stvarnih poslovnih problema, saopćeno je iz ove kompanije.

– Glavna nagrada u takmičenju je neograničen broj putovanja na svim linijama u okviru WIZZ-ove mreže tokom jedne godine. Aktivni studenti na diplomskim i postdiplomskim (master) studijama društvenih i prirodnih nauka mogu se prijaviti za ovo takmičenje sa temom iz oblasti avijacije i marketinga. Prijava traje do 5. aprila 2017, a kompletan obrazac za prijavu je dostupan na sljedećem linku, dok popunjene obrasce treba poslati na e-mail adresu: [email protected].

Svi prijavljeni timovi će 7. aprila 2017. dobiti studiju slučaja, kao i detaljna uputstva i prateće materijale, a svoj odgovor treba da dostave do 21. aprila 2017. Timovi sa najboljim studijama slučaja će biti izabrani od strane interne komisije WIZZ-a i pozvani da učestvuju u finalu koje će biti organizirano u Budimpešti 18. maja 2017. Finalisti će predstaviti svoje studije slučaja žiriju WIZZ Izazova za mlade, koga će sačinjavati članovi Wizz Air-ovog izvršnog menadžmenta kao i stručnjaci sa strane – navodi se u saopćenju.

Članovi pobjedničkog tima će osvojiti mogućnost da cijele godine putuju neograničeno na svim linijama iz WIZZ mreže koja broji preko 500 linija, iz 28 baza, kojima je umreženo više od 138 destinacija u 40 zemalja. Nagrade za drugoplasirane i trećeplasirane ekipe su besplatne aviokarte.

Više informacija o WIZZ Izazovu za mlade (WIZZ Youth Challenge) mogu se naći ovdje.

faktor.ba

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments