SUS: Osvojite besplatno pohađanje kursa za web dizajn

3 feb
Rok prijave 06.02.2016

Svjetski Univerzitetski Servis Bosne i Hercegovine (SUS BiH) organizuje nagradnu igru u kojoj možete osvojiti besplatno pohađanje jednog stepena kursa za web dizajn.

Kako ostvariti učešće u nagradnoj igri? Da biste ostvarili učešće u nagradnoj igri i osvojili kotizaciju za besplatno pohađanje jednog stepena kursa, potrebno je da u Facebook komentarima napišete “SUS BiH me nagrađuje besplatnim pohađanjem kursa“. Za učešće u nagradnoj igri potrebno je i “lajkati” Facebook stranicu “SUS BiH” – Link.

U nagradnoj igri mogu učestvovati i kandidati koji su se već prijavili za pohađanje kursa. Nagradna igra traje do 06.02.2016. godine do 23:59 sati. Imena sretnih dobitnika će biti objavljena na našem portalu i Facebook stranici.

Dodatno o kursu

SUS BiH Akademija vrši upis novih polaznika za program Web dizajn A1. Nivo A1 je namijenjen onima koji se prije nisu susretali sa web dizjanom, te ne podrazumijeva predznanje iz navedenih oblasti. Jedan stepen kursa traje mjesec dana, a nastava se odvija dva puta sedmično po 90 minuta – ponedjeljak i četvrtak od 18:00 do 19:30, počevši od 07.02.2015. Cijena po jednom nivou iznosi 100,00 KM. Nakon uspješno završenog stepena, polaznici dobijaju zvanični SUS BiH certifikat.

Plan i program: – Uvod u HTML, elemeti i atributi
– Naslovi, paragrafi, linkovi, formatiranje
– Slike, tabele, liste
– Forme
– Blokovi
– Raspored elemenata
– Entiteti, simboli

Dodatne informacije možete pronaći ovdje.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin