Studentske stipendije Extreme Terrain za studije zaštite životne sredine

27 apr
Rok prijave 15.06.2018

Extreme Terain nudi stipendije studentima zainteresovanim za studije zaštite životne sredine iz oblasti zaštite životne sredine, istraživanja okoline, upotrebe zemlje, zemaljske I atmosferske studije, upravljanje I održavanje zemlje, parkovi I rekreacija, održivi poljoprivredni sistemi.

Extreme Terrain nudi 2 stipendije u iznosu od 3,000$, jednu za jesenji I drugu za proljećni semestar za studente zaštite životne sredine. Stipendija je namjenjena studentima zainteresovanim za zaštitu životne sredine, istraživanje okoline, upotrebu zemlje, zemaljske I atmosferske studije, upravljanje I održavanje zemljom, parkove I rekreacija I održivim poljoprivrednim sistemima.

Aplikanti su dužni da dostave esej od 700 do 1500 riječi na email [email protected] gdje bi opisali sebe, zašto je važno sačuvati javno zemljište za rekreacione potrebe i kako planiraju da iskoriste svoju diplomu da zaštite javna zemljišta.Esej može biti dostavljen u PDF ili Microsoft Word dokumentu. Takođe, uz esej je potrebno dostaviti i dokaz da je aplikant upisan na akreditovani američki koledž ili univerzitet.

ROK PRIJAVE – 15. oktobar i 15. jun svake godine

Detaljnije informacije o stipendijama mogu se naći na zvaničnom sajtu koji se nalazi ovdje.

(Visited 90 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Emina Mumić