Studentska organizacija BEST Mostar prima nove članove

27 mar
Rok prijave 01.04.2018

BEST Mostar poziva sve studente tehničkih i tehnoloških fakulteta Univerziteta
“Džemal Bijedić” na proljetno učlanjenje!

BEST (Board of European Students of Technology) je volonterska, neprofitna i apolitička studentska organizacija koja djeluje na 95 univerziteta u 33 države Europe, a BEST Mostar je jedina takva lokalna grupa u Bosni i Hercegovini. BEST studentima pruža mogućnost dodatnog stručnog obrazovanja, kontakta sa budućim poslodavcima, rada u međunarodnim timovima, usavršavanja organizacijskih vještina, upoznavanja različitih kultura, te njihovo razumijevanje i razvijanje tolerancije. Ove mogućnosti BEST nudi kako kroz sudjelovanje u projektima, tako i kroz organiziranje projekata karakterističnih za ovu organizaciju.

Od stručnih akademskih seminara, inženjerskih natjecanja, kulturnih razmjena, softskills treninga, BEST zaista nudi širok spektar događaja na kojima studenti mogu raditi i sudjelovati te na taj način razvijati svoje vještine.

BEST Mostar broji 40 aktivnih članova i 5 lokalnih BEST timova: Dizajn tim, FR (Fundraising) tim, PR tim, IT tim i HR (Human Resources) tim, koji vrijedno rade na svojim ciljevima i idejama. Pored aktivnih članova, organizacija broji i 30 članova alumni zajednice, počasni članovi BEST-a Mostar koji doprinose i upotpunjuju rad aktivnog članstva. Organizacija se izrazito ponosi i time što su BEST-ovci dobro poznati svijetu kompanija i redovno surađuju sa njima. Neki od ovogodišnjih sponzora na događajima BEST-a Mostar su Mistral Technologies, INTERA Tehnološki Park, Klika, Atlantbh i mnoge druge.

Studenti koji žele unaprijediti svoje znanje i vještine, putovati i biti dio dobre radne atmosfere mogu popuniti kratku formu na linku te će biti naknado obaviješteni o sastanku članstva. Prijave su otvorene do 1.4. a više informacija o organizaciji moguće je pronaći na web stranici i Facebook stranici.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments