Studentska organizacija BEST Mostar: Otvorene prijave za akademski seminar „Web Dev Redemption“

21 apr
Rok prijave 30.04.2019

Tehnološki klub BEST Mostar otvara prijave za akademski seminar o Web Developmenta za lokalne studente koji će se održati od 05. do 14.05.2019. na Univerzitetu „Džemal Bijedić“ u Mostaru s ciljem da studentima omogući razvoj, sticanje novih vještina i znanja. 

Kroz 10 dana, koliko seminar traje, participanti će imati 26 radnih sati koji će biti sačinjeni od: predavanja, radionica, posjeta kompanijama, samostalnog rada i ispita koji će iznositi najviše procenata u cjelokupnom ocjenjivanju polaznika.

Polaznici seminara će nakon istog biti u stanju praviti jednostavne web stranice ili aplikacije, a sam certifikat BEST-ovog seminara nosi određen broj ECTS bodova, ali i relevantnost prilikom zaposlenja budući da su BEST-ovi akademski seminari izuzetno popularani u sektoru informacijskih tehnologija, kao i sama organizacija.

Ovaj desetodnevni program iznimno je kvalitetna podloga za one koji se namjeravaju baviti Web Developmentom ili su mišljenja da bi ovakav seminar mogao biti dobra prilika da usavrše i prošire znanje. Također će biti u mogućnosti da otvare nova poznanstva i razmjene iskustva sa studentima iz cijele Evrope.

Naime, za ostvarenje ovako velikog projekta koji organizuju isključivo studenti, članovi BEST-a, potrebno je više od 10hiljada KM koje su prikupljene od sponzora i partnera projekta. Na seminaru će učestvovati 24 studenata sa univerziteta diljem Evrope i 10-20 studenata sa mostarskog Univerziteta gdje će kroz kreativna i interaktivna predavanja učiti i razvijati vještine i znanja.

Tehnološki klub BEST Mostar poziva Vas da se prijavite na stručni seminar Web Dev Redemption.

Prijave su otvorene do 30.04.2019 godine do 23.00 h.

Broj učesnika je ograničen!

Za više informacija posjetite Facebook ili Instagram stranicu BEST-a Mostar, a prijaviti se možete ovdje.

(Visited 115 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Merima Telarević