Studentska ljetna praksa za pravnike

19 feb
Rok prijave 01.03.2017

Advokatska kancelarija Baroš nudi ljetnu prakse za sve mlade pravnike koji žele da usvojenu teoriju primjene praktično.

Ukoliko ste studenti Pravnog fakulteta i ukoliko vaše teoretsko znanje želite da upotpunite praktičnim iskustvima, pozivamo vas da učestvujete u Studentskoj ljetnoj praksi.

Naša kancelarija u Banjoj Luci i Sarajevu, u periodu od 01. juna 2017. godine, do 01. septembra 2017. godine, organizuje Studentsku ljetnu praksu na koju primamo ukupno 6 studenata. Studenti se primaju na period od mjesec dana (od 01. juna do 01. jula, od 01. jula do 01. avgusta i od 01. avgusta do 01. septembra), 20 časova sedmično.

Zašto dio ljeta provesti u advokatskoj kancelariji?

Reklo bi se da se ljetni raspust i pauza između semestara može na bolji način organizovati, međutim, ukoliko nakon okončanja studija želite adekvatno zaposlenje, vrijeme je da se upoznate sa obavezama i odgovornostima koja vas čekaju u budućem radu.

Zašto učestvovati u našoj Studentskoj praksi?

Kao advokatska kancelarija, organizaciju, sistem rada i odnos prema klijentima stavljamo u prvi plan, sigurni smo da bi upoznavanje sa našim korporativnim standardima bilo od značaja za nastavak vaše karijere.

Neophodni uslovi:

Na Studentsku praksu mogu aplicirati studenti treće i četvrte godine Pravnog fakulteta.

Curriculum vitae (CV) sa fotografijom:
• kandidati koji podnose aplikaciju za kancelariju u Banjoj Luci, mogu poslati poštom na adresu Nikole Pašića 16, 78.000 Banja Luka ili na e-mail adrese: [email protected], [email protected], do 01. marta 2017. godine.
• kandidati koji podnose aplikaciju za kancelariju u Sarajevu, mogu poslati poštom na adresu Maršala Tita 28, 71.000 Sarajevo ili na e-mail adrese: [email protected]; [email protected] do 01. marta 2017. godine.

U CV-u obavezno navesti prosjek ocjena.

Kroz prijavu je obavezno navesti da li se ista odnosi na kancelariju u Banjoj Luci ili Sarajevu i naznačiti termin u kojem želite obavljati praksu.

 

(Visited 1.049 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments