Studenti, požurite i prijavite se za seminar EQ5 – Navike efikasnih studenata

12 mar
Rok prijave 27.03.2018

Zašto su neki studenti uspješni, dok se drugi bore za opstanak?

Ograničeno je broj mjesta u Hotelu Bristolu.
ČUVAJTE MJESTO OVDJE

Postoje neki vječni principi koji će, ako se stave u praksu, učiniti svakoga uspješnim. EQ5 je peti seminar za studente od organizacije “Svaki student” u Mostaru, na kojem ćemo razmatrati ove principe te pružiti priliku studentima da vide kako mogu biti bolji na fakultetu, budućem radnom mjestu i svom domu.

“EQ5” je jednodnevni događaj za studente u Mostaru u vidu seminara i radionica na temu navika efikasnih studenata. Dva američka biznismena će posjetiti Mostar radi ovog događaja i održati predavanja o principima koje oni smatraju ključnima za uspjeh u poslovnom svijetu, odnosima, studijima i u životu. Ulaz je besplatan, predavanje će biti prevedene na lokalni jezik.

ČUVAJTE MJESTO OVDJE

Govornici

  • Matt Jackson – Matt je diplomirao poslovno obrazovanje na Kansas State University. Preko 30 godina radi sa studentima i mladima u SAD, Istočnoj Europi i Rusiji, vodi fundraising za razne humanitarne projekte i govori na velikim skupovima o uspjehu i integritetu. Matt i njegova supruga Elisabeth su živjeli u Budimpešti u Mađarskoj od 2002 do 2015, a sada žive u Atlanti, Georgia, SAD.
  • Joe Bucha – Joe je vlasnik i direktor savjetovališta “Stonegate Counseling” u Athensu. On radi sa odraslima, tinejdžerima, parovima i porodicama savjetovanje u raznim područjima, uključujući ovisnosti, seksualnost, bračne probleme, anksioznost, depresiju, poslovne odluke i duhovni rast. U braku je sa suprugom Emily od 1979. god. i ima 4 djece.

ČUVAJTE MJESTO OVDJE

FB Event

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments